RO EN

      

     Lucian Azoiței

       Managing Partner

Este absolvent de Drept şi MBA , activează de peste 15 ani în domeniul furnizării de produse şi servicii pe piaţa imobiliară. Din 2002 a ales calea antreprenoriatului, înfiinţând companii ce pot reprezenta un model de business de success şi viziune: Pazo Grup Holding - cel mai mare importator şi distribuitor din Europa Centrală şi de Est de gresie şi faianţă Marazzi, dar şi reprezentant al unor branduri-lider pe segmentul amenajărilor interioare şi finisajelor de interior, Terraform – cea mai mare companie românească de montaj pardoseli şi servicii în construcţii, Devon&Devon – reprezentantul prestigioasei companii în România, Pazo Services – companie specializată în lucrări de mentenanţă şi întreţinere tehnică a diverselor tipuri de imobile, Fabertek – companie specilizată în soluţii tehnice pentru clădiri.

Deseori este citat drept o autoritate pe segmentul dezvoltărilor imobiliare din România, cu numeroase apariţii în presa de specialitate (Ziarul Financiar, Luxury, Wall-Street.ro, Business Construct, Money.ro etc).

Istoricul său profesional îl poziţionează drept expert în evoluţia pieţei imobiliare din România şi consultant în dezvoltări imobiliare. Domnul Azoiţei a dezvoltat şi consiliat peste 2.000 de proprietăţi imobiliare din România , atât în nume propriu, cât şi în calitate de consultant .


    Dana Azoiței

      Director General

 

Este absolventă de Relaţii Publice, specializată la London College of Fashion în Istoria Stilului, cu o experienţă jurnalistică de peste 12 ani în presa de reviste glossy premium pentru femei şi bărbaţi.
 

Ocupând poziţii de conducere pentru licenţe editoriale internaţionale, Dana Azoiţei a avut o expunere vastă la traininguri şi cultura occidentală, dobândind calităţi excepţionale de comunicare şi o înţelegere completă a valorilor unui brand.

Istoricul său profesional o poziţionează drept cunoscătoare a pieţei de lux locale şi internaţionale, şi specialist în Luxury PR.