RO EN

 


se scrie în fiecare zi, din momentul înfiinţării, având în centrul atenţiei un singur personaj principal: dumneavoastră. Statutul dumneavoastră socio-profesional vă permite accesul la un stil de viaţă frumos, în care vă bucuraţi de servicii de înaltă clasă, de vacanţe fabuloase, de prieteni discreţi şi momente de neuitat. De ce nu s-ar reflecta toate aceste experienţe ale vieţii dumneavoastră şi într-un parteneriat cu o agenţie imobiliară, ce poate întruchipa rolul unui concierge imobiliar?

Couture Properties este o agenţie imobiliară profesională, specializată în proprietăţi de lux. Înţelegem nevoile şi cerinţele unice ale clienţilor doritori de servicii ireprosabile, şi suntem dedicaţi găsirii unor proprietăţi extraordinare pentru aceşti “connoisseurs of life”.

Ne diferenţiem în România prin dedicarea exclusivă a serviciilor noastre către zona rezidenţială de lux, ce cuprinde proprietăţi a căror valoare de tranzacţionare depăşeşte 300.000 de euro sau de închiriere , de minim 700 de euro/lună. Acest fapt ne permite consacrarea timpului necesar înţelegerii nevoilor şi aşteptărilor dumnevoastră.

Oferim servicii de promovare şi planuri de marketing tailor-made pentru tranzacţionarea/închirierea proprietăţilor dumneavoastră, servicii de administrare a portofoliului dumneavoastră imobiliar (colectarea de referinţe despre chiriaşi, colectarea chiriei, transferarea şi plata utilitaţilor, mentenanţă, plata impozitelor etc.), dar şi consultanţă în renovarea , transfomarea sau construcţia de imobile. Pentru a ne îndeplini atribuţiile de concierge imobiliar, colaborăm cu experţi din domenii conexe celor de agenţie imobiliară - firme de arhitectură, de avocatură şi notariat, pentru suportul legal, fotografi, decoratori de interior, publicaţii de specialitate, într-un cuvant: o echipă de experţi care vor reprezenta un suport semnificativ pe parcursul parteneriatului nostru.